Transcripció de vídeo

 

TRANSCRIPCIÓ VIDEO http://www.santcugatonline.comLa transcripció de vídeo consisteix en convertir el diàleg o discurs d’un vídeo en text. Una transcripció de vídeo ofereix molts avantatges, com per exemple una millor comprensió del contingut, una fàcil creació de contingut derivat de l’esmentada transcripció, accessibilitat a un públic més extens, etc.

Si necessiteu traslladar el contingut d’un vídeo a text per qualsevol motiu, nosaltres ens n’encarreguem. Gràcies al nostre equip de traductors, a Sant Cugat Online podem garantir transcripcions de vídeo ràpides, econòmiques i de la millor qualitat que us permetran fer servir el contingut del vídeo com més convingui a la vostra empresa.

Els nostres traductors tenen una gran experiència transcrivint vídeos en la seva llengua materna i passant-los a un format escrit de la manera més precisa possible amb la finalitat que el client pugui utilitzar aquest text com ho necessiti.

A Sant Cugat Online oferim transcripcions per una ampla gama d’àmbits entre els quals s’inclouen les transcripcions acadèmiques, multimèdia, d’entrevistes i de conferències, entre d’altres.

A més, també oferim traduccions professionals per a les transcripcions en diversos idiomes amb la finalitat de permetre a la vostra empresa la utilització d’aquest material escrit per a potenciar el creixement del negoci a nivell internacional.