Transcripció d’àudio

 

TRANSCRIPCIÓ AUDIO http://www.santcugatonline.comLa transcripció d’àudio consisteix en convertir el diàleg o discurs d’un àudio en text. Una transcripció d’àudio ofereix molts avantatges, com per exemple una millor comprensió del contingut, una fàcil creació de contingut derivat de l’esmentada transcripció, accessibilitat a un públic més extens, etc.

Si necessiteu transcriure un àudio, nosaltres oferim transcripcions ràpides, econòmiques i d’alta qualitat per a convertir el vostre àudio en un text que la vostra empresa pugui fer servir de la manera que necessiti.

Els nostres traductors tenen una gran experiència transcrivint àudios en la seva llengua materna i passant-los a un format escrit de la manera més precisa possible amb la finalitat que el client pugui utilitzar aquest text com ho necessiti.

A Sant Cugat Online oferim transcripcions per una ampla gama d’àmbits entre els quals s’inclouen les transcripcions acadèmiques, multimèdia, d’entrevistes i de conferències, entre d’altres.

A més, també oferim traduccions professionals per a les transcripcions en diversos idiomes amb la finalitat de permetre a la vostra empresa la utilització d’aquest material escrit per a potenciar el creixement del negoci a nivell internacional.