Traduccions per a l'optimització als cercadors SEO

 

Traduccions per a la optimització als cercadors http://www.santcugatonline.comUna traducció web en diversos idiomes i una bona optimització als cercadors (SEO) són els dos factors fonamentals per a fer créixer la vostra empresa als motors de cerca.

A Sant Cugat Online comptem amb un departament d’optimització als cercadors (SEO) que, coordinat amb els nostres traductors, pot aportar un valor afegit indispensable als continguts de les pàgines web de la vostra empresa.

En el procés de traducció per a la optimització als cercadors (SEO) ens encarreguem que la traducció incorpori paraules clau, etiquetes i textos d’ancoratge, entre d’altres. D’aquesta manera donem visibilitat al vostre negoci i potenciem enormement les vostres estratègies d’internacionalització.

També ens encarreguem de la localització de la pàgina web de la vostra empresa. La localització és el fet d’adaptar un text, tant cultural com lingüísticament, tot tenint en compte el client final a qui va dirigit l’escrit. Així, us podreu assegurar que la vostra web tingui un contingut adequat per a atreure possibles clients.