Plans de posicionament

posicionamientoEls plans de manteniments complets que oferim per al vostre negoci estan composts per:

  • Màrqueting digital i Manteniment SEO (Search Engine Optimization): Es porta a terme un pla de posicionament progressiu per garantir audiència i vendes a través de la introducció de paraules clau al portal, i diverses accions de màrqueting digital.
  • Manteniment de continguts. Generació i publicació de notícies i indexació a les xarxes. Publicació de continguts corporatius a les xarxes socials. Actualitzacions de continguts diversos de la web.
  • Alta de Xarxes Socials (Facebook, Twitter, Instagram, etc.) Alta a les xarxes socials per, posteriorment, amb el Community Management afegir continguts, amics i contactes cada mes per augmentar trànsit i difusió de la web.
  • Posicionament SEM (Search Engine Màrqueting, Google Adwords). Realitzem un estudi inicial del posicionament actual de la web i de tots els paràmetres de Google Adwords, preparem l'anunci o anuncis a inserir en el cercador de Google, preparem les paraules i continguts a introduir. És un tipus de manteniment dinàmic de posicionament canviant els paràmetres fins a anar obtenint el resultat desitjat, en estreta col·laboració i interactuació amb el client respecte als continguts a destacar perquè els clients i usuaris web trobin en les posicions preferents els continguts que el client desitja.