Qui som

Central Bussiness of Barcelona

"Som una agència de comunicació 3.0 la missió de la qual és fer créixer els nostres clients fins a la consecució dels seus objectius a través de les nostres diferents àrees de treball. Des de 2015 comptem amb el suport i experiència dels professionals de l'empresa Eleminds (2004), claus per haver-nos convertit en una agència totalment renovada, actualitzada amb totes les eines del nou univers digital. Som especialistes en l'actualització digital d'empreses obsoletes i internacionalització d'empreses."

Make your business grow!

MÀRQUETING

PLANS DE MÀRQUETING

Una bona campanya de màrqueting és imprescindible per aconseguir els objectius del vostre negoci. Què necessita el vostre negoci? Contacta amb nosaltres i us farem un pla de màrqueting complet i personalitzat.

 

 

SERVEIS PUBLICITARIS

La publicitat és una tècnica de comunicació comercial per fomentar el consum d'un producte o servei a través dels mitjans de comunicació. Gestionem i realitzem suport comercial per a la vostra empresa o negoci.

ESTUDIS DE MERCAT

Un dels serveis fonamentals d'un bon pla de màrqueting que la vostra empresa o negoci no pot dur a terme per falta de temps o personal, és un exhaustiu estudi de mercat dels productes i/o serveis que oferiu.
MÉS INFO

OUTSOURCING

AGÈNCIA DE COMUNICACIÓ

Elaborem campanyes de comunicació per a empreses, a través del nostre gabinet de premsa multilingüe i departament de continguts en qualsevol suport o mitjà. Especialistes en ajuda a la internacionalització d'empreses i en l'actualització digital d'empreses obsoletes.

DISSENY GRÀFIC

Us dissenyem la imatge corporativa, logotip, targetes de visita o qualsevol presentació gràfica del vostre negoci segons les vostres preferències i gustos. La nostra creativitat és insuperable. Descobreix tots els nostres serveis de disseny gràfic.

DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB

Dissenyem la vostra web presencial o corporativa amb la presentació dels vostres productes i serveis que oferiu als vostres clients i usuaris, perquè tingueu la vostra millor presentació a Internet.

BOTIGUES ONLINE

Creem Botigues online i assessorem tots aquells emprenedors que volen muntar el seu negoci de venda per Internet, donada la nostra experiència, i indiquem quins són els passos a seguir per crear el concepte de projecte de venda online i desenvolupar-ho.

APLICACIONS WEB

Fem aplicacions Web. Adaptem i modernitzem el portal web del vostre negoci a tots els formats: Iphones, Smartphones (Android, IOS, Windows Phone), Tablets Android i també Tablets amb el sistema operatiu IOS (Ipads).

MANTENIMENT WEB

Tot portal requereix un manteniment web, sobretot per poder vendre bé els vostres productes i serveis. Per triomfar en l'univers 3.0, extremadament dinàmic i de ràpida obsolescència, cal tenir tot al dia per poder competir en les noves plataformes digitals i anar sempre per davant dels vostres competidors.

VEURE MÉS

FINANCES

DIRECCIÓ FINANCERA

La correcta execució de la política financera de l'empresa és més del 50% de l'èxit de la mateixa. La col·laboració i assessorament faciliten el compliment dels objectius i la consecució del benefici. La correcta implementació de les polítiques a llarg termini i a curt termini permet a la Direcció el correcte moviment sincronitzat amb la política pressupostària.

GERÈNCIA COMERCIAL

El lideratge d'equips comercials és un dels requisits essencials per al compliment dels objectius pressupostats anualment. La motivació, lideratge, acompanyament de l'equip comercial, porten directament al compliment dels objectius desitjats.

REPORTS FINANCERS

A l'empresa, la documentació tant tècnica com a financera facilita l'equip directiu la presa de decisions minimitzant els errors. És per això que el seu disseny és un element fonamental per al treball orientat a resultats.
VEURE MÉS

PORTFOLIO

centre ipsi projecte http:www.santcugatonline.com
Disseny de logotip forn de pa Rocavert. http://www.santcugatonline.com
Disseny Rocavert http:www.santcugatonline.com
kb todo mobiliario screenshot
logo Touch Italia negro 2
rufino 2
INDUCTAIR SCREENSHOT 2
ANDERALIUM SCREENSHOT 2
Martins Ways
Muebles Majik
Radan Desintec
Disseny i Programació Botiga Online Mobionline http://www.santcugatonline.com/web/ca/
El rebost del Glauc
Dajiangjin
Institut Guttmann
Semi Polska Montajes Industriales
Deutsche Academy
Instalnova25
Barbara Otin
Tenis en Forma
Betaquímica
Gavaldá López
Osteopatia Sant Cugat
Rita Rembs
Ornallar
PSOE-PSC
Partido Popular
edreams
Banco Sabadell
Scott Bader
Restaurante El Meson de Sant Cugat
Restaurante Matilda
Restaurante Xarlot
Megatraining
Marco obra publica
Konik Sant Cugat
Institut Catala de Nanotecnologia
Gap Assessors
Deublin Iberica
Mans de sant
Sodexo
Círculo Ecuestre
Restaurant Molina
Olaz Helicopters
Empresa de Pavimentos industriales
Rufino Diaz
observatori andorra 2
Optimize Cost
Démix Distribuciones S.L
feliu franquesa
futbol club Barcelona
yachting World
Edicions cavall fort
Axis Films
Associated Press
MOTO GP

NOTÍCIES

Business Courses www.santcugatonline.com/ca/

Cursos d’anglès i de francès per a professionals

Martin’s Ways és un centre d’idiomes especialitzat en l’ensenyament d’anglès i francès a professionals liberals de tota mena a Sant Cugat del Vallès. Els intensius especialitzats per a professionals poden ser online o […]

MOBI SHOT

Botigues online: com aconseguir vendes

Si esteu pensant muntar una tenda online (consultar els nostres preus aquí) o teniu una però les vendes no arriben, hi ha molts factors que influeixen a l’hora d’aconseguir que […]

mcommerce sant cugat online

L’m-commerce supera amb escreix el comerç online

El Mobile commerce o, també anomenat m-commerce, està creixent amb més rapidesa que mai. Tant és així que ha sobrepassat la taxa de conversió de l’e-commerce. Almenys un 58% dels […]

+INFO