Qui som

Central Bussiness of Barcelona

"Som una agència de comunicació 3.0 la missió de la qual és fer créixer els nostres clients fins a la consecució dels seus objectius a través de les nostres diferents àrees de treball. Des de 2015 comptem amb el suport i experiència dels professionals de l'empresa Eleminds (2004), claus per haver-nos convertit en una agència totalment renovada, actualitzada amb totes les eines del nou univers digital. Som especialistes en l'actualització digital d'empreses obsoletes i internacionalització d'empreses."

Make your business grow!

MÀRQUETING

PLANS DE MÀRQUETING

Una bona campanya de màrqueting és imprescindible per aconseguir els objectius del vostre negoci. Què necessita el vostre negoci? Contacta amb nosaltres i us farem un pla de màrqueting complet i personalitzat.

 

 

SERVEIS PUBLICITARIS

La publicitat és una tècnica de comunicació comercial per fomentar el consum d'un producte o servei a través dels mitjans de comunicació. Gestionem i realitzem suport comercial per a la vostra empresa o negoci.

ESTUDIS DE MERCAT

Un dels serveis fonamentals d'un bon pla de màrqueting que la vostra empresa o negoci no pot dur a terme per falta de temps o personal, és un exhaustiu estudi de mercat dels productes i/o serveis que oferiu.
MÉS INFO

OUTSOURCING

AGÈNCIA DE COMUNICACIÓ

Elaborem campanyes de comunicació per a empreses, a través del nostre gabinet de premsa multilingüe i departament de continguts en qualsevol suport o mitjà. Especialistes en ajuda a la internacionalització d'empreses i en l'actualització digital d'empreses obsoletes.

DISSENY GRÀFIC

Us dissenyem la imatge corporativa, logotip, targetes de visita o qualsevol presentació gràfica del vostre negoci segons les vostres preferències i gustos. La nostra creativitat és insuperable. Descobreix tots els nostres serveis de disseny gràfic.

DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB

Dissenyem la vostra web presencial o corporativa amb la presentació dels vostres productes i serveis que oferiu als vostres clients i usuaris, perquè tingueu la vostra millor presentació a Internet.

BOTIGUES ONLINE

Creem Botigues online i assessorem tots aquells emprenedors que volen muntar el seu negoci de venda per Internet, donada la nostra experiència, i indiquem quins són els passos a seguir per crear el concepte de projecte de venda online i desenvolupar-ho.

APLICACIONS WEB

Fem aplicacions Web. Adaptem i modernitzem el portal web del vostre negoci a tots els formats: Iphones, Smartphones (Android, IOS, Windows Phone), Tablets Android i també Tablets amb el sistema operatiu IOS (Ipads).

MANTENIMENT WEB

Tot portal requereix un manteniment web, sobretot per poder vendre bé els vostres productes i serveis. Per triomfar en l'univers 3.0, extremadament dinàmic i de ràpida obsolescència, cal tenir tot al dia per poder competir en les noves plataformes digitals i anar sempre per davant dels vostres competidors.

VEURE MÉS

FINANCES

DIRECCIÓ FINANCERA

La correcta execució de la política financera de l'empresa és més del 50% de l'èxit de la mateixa. La col·laboració i assessorament faciliten el compliment dels objectius i la consecució del benefici. La correcta implementació de les polítiques a llarg termini i a curt termini permet a la Direcció el correcte moviment sincronitzat amb la política pressupostària.

GERÈNCIA COMERCIAL

El lideratge d'equips comercials és un dels requisits essencials per al compliment dels objectius pressupostats anualment. La motivació, lideratge, acompanyament de l'equip comercial, porten directament al compliment dels objectius desitjats.

REPORTS FINANCERS

A l'empresa, la documentació tant tècnica com a financera facilita l'equip directiu la presa de decisions minimitzant els errors. És per això que el seu disseny és un element fonamental per al treball orientat a resultats.
VEURE MÉS

PORTFOLIO

Martins Ways
Muebles Majik
Radan Desintec
www.mobionline.es
El rebost del Glauc
Dajiangjin
Institut Guttmann
Semi Polska Montajes Industriales
Deutsche Academy
Instalnova25
Barbara Otin
Tenis en Forma
Betaquímica
Gavaldá López
Osteopatia Sant Cugat
Rita Rembs
Ornallar
PSOE-PSC
Partido Popular
edreams
Banco Sabadell
Scott Bader
Restaurante El Meson de Sant Cugat
Restaurante Matilda
Restaurante Xarlot
Megatraining
Marco obra publica
Konik Sant Cugat
Institut Catala de Nanotecnologia
Gap Assessors
Deublin Iberica
Mans de sant
Sodexo
Círculo Ecuestre
Restaurant Molina
Olaz Helicopters
Empresa de Pavimentos industriales
Rufino Diaz
Observatori social d'Andorra
Optimize Cost
Démix Distribuciones S.L
feliu franquesa
futbol club Barcelona
yachting World
Edicions cavall fort
Axis Films
Associated Press
MOTO GP

EL NOSTRE EQUIP

Toni Rabascall

Toni Rabascall

Communication Manager

Professional de la comunicació multilingüe amb 25 anys d’experiència. Expert en campanyes de comunicació, community management, coaching, adreça de continguts, campanyes publicitàries, gestió comunicacional de la internacionalització d’empreses etc. El seu major asset és la seva empatia i facilitat per entendre les necessitats del client i convertir-les en èxit.

Eva Blas

Eva Blas

Systems Manager

Professional new-technologies multitask feta a si mateixa, experta en innombrables camps: programació i disseny web, disseny gràfic, aplicacions web, online shopping, publicitat digital (xarxes display, adwords, mòbils, vídeos, shopping), gestió comercial i vendes. La seva major virtut és que mai hi ha un ‘no’ per resposta a l’hora de trobar solucions per als nostres clients.

Xavier Farrando

Xavier Farrando

Finance Manager

Consultor financer, economista i auditor amb anys d’experiència. Líder a sanejar i redirigir empreses la direcció administrativa de les quals i financera no resulta productiva i a solucionar els problemes financers, comptables, fiscals, tecnològics i ambientals de qualsevol empresa. Especialitzat en internacionalització d’empreses i en auditories completes.

Josep Lluís Silva

Josep Lluís Silva

Marketing Manager
Professional amb suficients taules i experiència per liderar els projectes de màrqueting digital de Sant Cugat Online. La seva constant propensió per aprendre les últimes tendències en el sector i la seva tremenda iniciativa i creativitat el converteixen en un element indispensable per als nostres clients.
Esther Pedrerol

Esther Pedrerol

Advertising & Public Relations Liaison

Liaison de Sant Cugat Online en el desenvolupament de les campanyes de publicitat i accions de relacions públiques dels nostres clients i internes. Persona amb nocions multitask com community management i màrqueting digital, si per alguna cosa destaca extraordinàriament és per resoldre les tasques que se li assignen de forma eficient i ràpida, ideal per a feines que són ‘per a ahir’.

Mireia García

Mireia García

Multitask Manager

Mireia García és la professional multifunció que tota empresa vol tenir. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UIC, és competitiva en les gestions comercials de tot tipus, organització d’esdeveniments, màrqueting digital, publicitat, comunicació 3.0, gestions administratives. Un comodí ideal per a totes les tasques de SCO i una persona tan simpàtica, proactiva i optimista que resulta difícil no treballar en equip amb ella, cosa que facilita tota la relació amb l’entorn de SCO i els seus clients. La seva especialitat és la planificació estratègica de marques.

NOTÍCIES

digitalupdate

Pugeu al tren de la transformació digital o no?

Segons un estudi recent portat a terme per la London School of Economics només la meitat d’empreses a l’estat espanyol estan adaptades actualment a la transformació digital, al dia per […]

mwb

Martin’s Ways: Formació en anglès per a empreses

Sant Cugat Online està associat amb el servei de formació en anglès de Martin’s Ways www.martinsways.com, que oferirà a partir de mitjan febrer al Trade Center de Sant Cugat cursos […]

Responsive

Web obsoleta, Web no responsive? Adéu, negoci, adéu…

No tenir una web responsive, és a dir, no tenir una web adaptada als diferents dispositius o grandàries de pantalles dels diferents formats de l’univers 2.0 (smartphones, tablets, etc.) ja […]

+INFO